Ποιοι ειμαστε

Εντάξει μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει, ούτε καν στο όνομα του blog, ενώ περιμένουμε το header image να ετοιμαστεί στα σκοτεινά υπόγεια όπου ζουν και εργάζονται σαν τα μυρμήγκια οι σύντροφοι καλλιτέχνες.

Ενημερωτικά, λοιπόν, και για να έχετε μια πρώτη ιδέα περί τίνος πρόκειται. Οι “Ερυθρές Μουσικές Ταξιαρχίες” είναι ένα blog, το οποίο έχει σαν στόχο να κάνει κτήμα όσων περισσότερων μπορέσει το αγωνιστικό-ταξικό-επαναστατικό-αντάρτικο-πολιτικό τραγούδι του τόπου μας και όχι μόνο.

Όπως καταλάβατε σε αυτό το blog θα ανεβαίνουν σε μορφή mp3 τραγούδια που υπάρχουν στα αρχείο μας, συνοδευόμενα βεβαίως από μια σύντομη ιστορία που τα χαρακτηρίζει. Η προσπάθεια δεν είναι μεν πολύ συντονισμένη, όμως σε κάθε περίπτωση την κάνουμε με μεράκι. Η συντακτική ομάδα στελεχώνεται από έναν ικανό αριθμό ατόμων (2) που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Βέβαια, επειδή, η μοίρα μας είναι κάποια στιγμή να στερέψουμε, ζητάμε από τον κάθε αναγνώστη που έχει την διάθεση να βοηθήσει σε αυτήν μας την προσπάθεια, να συνεισφέρει από το δικό του αρχείο, είτε με σπάνια .mp3, είτε με κείμενο για την ιστορία κάποιου τραγουδιού (συντελεστές, πως και γιατί γράφτηκε κλπ.)

Αυτά για αρχή…

ΥΓ. O tzavelas είναι ο proletar από την Ανα-Ντροπή. Ο έτερος της συντακτικής ομάδας, είναι γνωστός (και μη εξαιρετέος κόκκινος blogger) όμως αν δεν πάρω την έγκρισή του δεν μπορώ να γράψω το όνομά του. Μέχρι τότε μπορείτε να προσπαθείτε να μαντέψετε…

 ΥΓ2: ναι, τώρα σε πιάσανε οι ντροπές τρομάρα σου. λοιπόν, για να μην πολυλογούμε και για να (ξανά)συστηθούμε. ο έταιρος συνέταιρος είναι η αφεντομουτσουνάρα μου, ο κατά δίκτυον elliot afanas.

Σχολιάστε